Vreme isporuke

Nakon uspešnog poručivanja na Vašu e-mail adresu automatski će stići potvrdni mail o uspešnoj kupovini. To znači da je Vaša porudžbina ušla u proces izrade. Rok izrade je 4-7 radnih dana ukoliko traženi artikal nemamo na stanju. Porudžbine šaljemo Postexpress i Dexpress kurirskom službom, i kada pošiljka bude spremna za isporuku  dobićete obaveštenje o broju  pošiljke. Prilikom preuzimanja pošiljke važno je da vizuelno pregledate paket i ako primetite vidljiva oštećenja odmah nas obavestite putem e-mail adrese podrska@magicnodrvce.rs ili na telefon ‎+381 60 0406045 o razlozima zbog kojih roba nije preuzeta kako bi na najkraći mogući način rešili problem.

Besplatna dostava za sve porudžbine

Reklamacija

Prilikom preuzimanja pošiljke, molimo Vas da u prisustvu kurira vizuelno proverite svaki paket. Ukoliko na njemu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova, ili nagnječenja, pošiljku ne bi trebalo da preuzmete. Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili:

  • da proizvod ne odgovara onom koji ste poručili,
  • da je proizvod oštećen,
  • da je proizvod neispravan,

molimo Vas da nas o neispravnosti pošiljke obavestite u roku od 24h od prijema, ili u najkraćem mogućem roku na kontakt telefon sa kontakt strane sajta, ili e-mejlom na podrska@magicnodrvce.rs. Na zamenu neispravnih proizvoda imate pravo ako je na proizvodu jasno vidljivo da greška nije nastala nepravilnim korišćenjem, već da je došlo do greške u proizvodnji, pakovanju, ili transportu.

Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana od prijema reklamacije. Rok za rešavanje je 15 dana od prijema reklamacije.
U slučaju vraćanja paketa trošak dostave snosi kupac.

Scroll to Top