Politika privatnosti

U ime Stefan Terzić Pr Magično Drvce obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući
mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su
samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Stefan Terzić Pr Magično Drvce (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Uslovi korišćenja

Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

Stefan Terzić Pr Magično Drvce može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Plaćanje karticama

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu. Karticama Banca Intesa imate mogućnost plaćanja na 4  rate bez kamate za iznos porudžbine 5000 dinara ili više.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate i obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Na toj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i  CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno
najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Stefan Terzić Pr Magično Drvce   je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC,Maestro, Dina i Amex metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Vreme isporuke

Nakon uspešnog poručivanja na Vašu e-mail adresu automatski će stići potvrdni mail o uspešnoj kupovini. To znači da je Vaša porudžbina ušla u proces izrade. Rok izrade je 4-7 radnih dana ukoliko traženi artikal nemamo na stanju. Porudžbine šaljemo Postexpress i Dexpress kurirskom službom, i kada pošiljka bude spremna za isporuku  dobićete obaveštenje o broju pošiljke. Prilikom preuzimanja pošiljke važno je da vizuelno pregledate paket i ako primetite vidljiva oštećenja odmah nas obavestite putem e-mail adrese podrska@magicnodrvce.rs ili na telefon ‎+381 60 0406045 o razlozima zbog kojih roba nije preuzeta kako bi na najkraći mogući način rešili problem.

Besplatna dostava za sve porudžbine

Reklamacija

Prilikom preuzimanja pošiljke, molimo Vas da u prisustvu kurira vizuelno proverite svaki paket. Ukoliko na njemu ima vidnih oštećenja u obliku pocepanih delova, ili nagnječenja, pošiljku ne bi trebalo da preuzmete. Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili:

  • da proizvod ne odgovara onom koji ste poručili,
  • da je proizvod oštećen,
  • da je proizvod neispravan,

molimo Vas da nas o neispravnosti pošiljke obavestite u roku od 24h od prijema, ili u najkraćem mogućem roku na kontakt telefon sa kontakt strane sajta, ili e-mejlom na podrska@magicnodrvce.rs. Na zamenu neispravnih proizvoda imate pravo ako je na proizvodu jasno vidljivo da greška nije nastala nepravilnim korišćenjem, već da je došlo do greške u proizvodnji, pakovanju, ili transportu.

Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana od prijema reklamacije. Rok za rešavanje je 15 dana od prijema reklamacije.

Izjava o PDV-u

Preduzetnik Stefan Terzić PR Magično Drvce nije u sistemu PDV-a.

Izjava o konverziji 

Sva plaćanja će se vršiti u srpskoj valuti – dinarima (RSD). Iznos za koji će račun vaše kreditne kartice biti zadužen dobija se konverzijom cene u evrima u srpski dinar prema zvaničnom kursu Narodne banke Srbije. Prilikom zaduživanja vaše kreditne kartice, isti iznos se konvertuje u lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost blage razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Scroll to Top