O Nama

Mala priča o nama i odgovori na često postavljana pitanja.

Ova priča počinje kada i naša priča o roditeljstvu...

Kao i svakom roditelju i nama je bilo važno da decu okružuju igračke koje prate njihove potrebe i interesovanja, a da ipak budu edukativnog sadržaja i izrađene od prirodnih materijala koji nisu opasni. 
 
Mi smo porodična firma koja se bavi proizvodnjom edukativnih dečijih igračaka baziranih na razvoju fine motorike. Naše igračke imaju značajnu upotrebnu vrednost u igri, edukaciji i vaspitavanju dece. 
 
Posedujemo sertifikat o zdravstvenoj ispravnosti i bezbednosti igračaka. Igračke prolaze i strogu kontrolu naših mališana, koji odobravaju svaku našu ideju. 
 
Sa iskustvom roditelja i sa mnogo ljubavi i pažnje osmišljamo i pravimo svaku igračku. 
 
Zahvalni smo što smo deo odrastanja Vaših mališana i hvala na ovolikom poverenju. Drago nam je što rastemo zajedno.
O nama

Ukoliko imate pitanja, kontaktirajte nas!

Sve naše igračke napravljene su od ekoloških materijala koji su zdravstveno ispravni. Za naše mališane koristimo najkvalitetnije materijale, kao i boje na vodenoj bazi koje su predviđene za dečije igračke.

Svako dete ima prirodnu tendenciju ka radu i učenju, a naše igračke ih podstiču da na kreativan i zabavan način uvežbavaju funkcije koje sazrevaju u određenom uzrastu deteta. 

U slučaju da se desi neprijatna situacija, možete da nas kontaktirate putem e-mail adrese podrska@magicnodrvce.rs, pozivom na kontakt telefon +381 600406045 ili porukom na našem instagram profilu. Mi ćemo u što kraćem roku odgovoriti i rešiti problem kako biste bili zadovoljni.

Naše igračke možete da kupite preko našeg sajta Magično drvce, preko naše zvanične instagram stranice.

Plaćanje možete da izvršite sledeće načine:

– Platnim karticama ViSA, MasterCard, Maestro, Dina ili American Express.

– Platnim karticama Banca Intese imate mogućnost plaćanja na rate bez kamate (do 4 rate) za porudžbine u iznosu 5000 dinara ili više.

– Plaćanje pouzećem – plaćate kuriru prilikom preuzimanja pošiljke